Thursday, February 4, 2010

Sekian Lama Membisu..


Assalamualaikum wbt..

Maafkan daku kerana telah lama membisu. Sibuk dengan dunia..dengan pelbagai perkara..hingga tidak tertulis di sini..mungkin tiada yang ternanti2..cuma mungkin ada yang tertanya2..apa kene sampai tak berbunyi..my umrah part 3 pun tidak tertulis lagi..apapun mudah2n aku diberi masa dan kelapangan untuk mencoretnya..sebagai kenangan buat diriku sendiri.

Kurang sebulan dari sekarang..aku dan rakan2 inteam dan fairus akan ke UK. Ramai yang ingin ke sana..termasuklah diriku..namun hingga ke saat ini aku belum pun membuat apa2 persediaan untuk ke sana..kelengkapan untuk menghadapi kesejukan belum tersedia..walhal aku sedar aku dah batuk hampir sebulan. Moga2 kesihatan baik di sana..ameen..terkenang sewaktu di Mesir dulu..teruk batuk ku sampai tak bersuara..teman2 ke pyramid dan menziarahi2 maqam2 dan tempat yang menarik..aku terpaksa berehat di bilik untuk memulihkan suara..mudah2n tidak terjadi itu semua di musafir kali ini..ameen

Buat yang mengunjungi blog ini..pohon doa agar kami semua diberi kesihatan yang baik..agar dapat membuat persembahan yang juga baik di sana..musafir adalah sunnah..


No comments: